nieuws

Advocatenkantoor
Mr Drs H.J. Ruysendaal
Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam
info@ruysendaaladvocatuur.nl

Telefoon [010] 477 05 74
Telefax [010] 478 09 09
Mobiel [06] 15 17 05 51Tarief

Advocatenkantoor Mr Drs H.J. Ruysendaal hanteert, afhankelijk van de aard en spoedeisendheid van de zaak, een tarief tussen € 160,- en € 195,-- per uur. Het uurtarief is een combinatie van ervaring, specialisme en complexiteit van de zaak.

Naast het honorarium worden 6% kantoorkosten berekend ter dekking van algemene kosten, zoals inlichtingen uit het Handelsregister, kopieerkosten, kosten van aangetekende post en de kosten van uitvoering van de verordeningen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Gefinancierde rechtshulp

Bij velen is het nog onbekend dat een advocaat ingeschakeld kan worden door mensen uit ieder inkomensniveau en dat de kosten lager zijn bij een lager inkomen.
Ook voor gefinancierde rechtshulp kunt u bij het kantoor terecht. Een (groot) deel van de kosten voor rechtshulp wordt dan vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen bent u een eigen bijdrage verschuldigd.

Meer informatie over gefinancierde rechtshulp en inkomensgrenzen kunt u vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.


Algemene voorwaarden | Disclaimer website gemaakt door: webwerkers.nl